RO | EN

Oferta noastra in domeniul gestiunii si implementarii proiectelor finantate din fonduri UE

Societatea noastra de avocatura ofera asistenta in domeniul gestiunii si implementarii proiectelor finantate din fonduri UE, oferind clientilor sai asistenta si servicii ce tin in mod direct de proiectarea, obtinerea si implementarea proiectelor finantate cu fonduri europene cat si a serviciilor conexe.

In dorinta de a excela in ceea ce facem societatea noastra de avocatura activeaza in acest domeniu alaturi de o serie de parteneri si colaboratori externi care actioneaza in interesul clientilor societatii cu o deosebita responsabilitate si profesionalism.

In domeniul gestiunii si implementarii proiectelor societatea noastra de avocatura ofera asistenta specializata clientilor sai, parcurgand urmatoarele etape:

Societatea noastra de avocatura ofera clientilor, alaturi de partenerii sai, o serie de servicii conexe gestiunii si implemetarii proiectelor finantate cu fonduri europene, printre care:

1. Asigurarea resurselor de cofinantare a proiectului.

Intrucat realizarea proiectelor este finantata numai in parte intr-o proportie variabila din fondurile comunitare, realizatorul proiectului trebuie sa asigure cofinantarea proiectului.

Pentru a gasi cele mai bune solutii in vederea asigurarii cofinantarii, societatea noastra acorda asistenta specializata in etapa pregatirii dosarului de creditare si a sustinerii cererii in fata reprezentantilor institutiilor de credit.

In functie de conditiile de creditare oferite de aceste institutii, impreuna cu clientul, identificam si depunem toate diligentele obtinerii unui credit in conditii cat mai avantajoase pentru clientii nostri.

2. Garantarea creditelor si investitiilor facute

In situatia in care este necesara garantarea creditelor obtinute pentru cofinantarea proiectelor, societatea noastra va asista in procesul de garantare a acestora prin cooptarea Fondurilor de Garantare: FNIMM si FGCR in situatia in care sunteti persoana juridica de drept privat, sau de catre statul roman prin MF daca sunteti persoana juridica de drept public, pentru a nu bloca bunurile societatii in procesul de creditare.